Consoles i adaptadors

 

banner-labq2-logo-001

Vernier LabQuest 2 és una interfície independent utilitzat per recollir les dades del sensor amb la seva aplicació integrada de gràfics i anàlisi. La pantalla tàctil de grans dimensions, d’alta resolució fa que sigui fàcil i intuïtiva per recollir, analitzar i compartir dades dels experiments. La seva connectivitat sense fils fomenta la col·laboració i l’aprenentatge personalitzat. També pot utilitzar LabQuest 2 com una interfície de sensor USB utilitzant el programari Logger Pro o amb l’aplicació Graphical Analysis per iOS, Android o Chrome de flux de dades sense fils a un o més dispositius mòbils.

banner-labq2-image-only-001

Característiques principals:

 • Interfície independent i un sensor d’ordinador amb una pantalla tàctil
 • Compatible amb tots els sensors Vernier
 • Gran tamany i alta resolució de la pantalla amb orientació vertical i horitzontal
 • Recollida de dades ràpida
 • Bateria recarregable, de gran capacitat
 • Compatible amb Windows i Macintosh
 • Recopilar, analitzar i compartir les dades del sensor sense fils amb l’iPad, i amb dispositius Android, i Chromebooks
 • Actualitzacions de programari gratuïtes

lq-mini_home-896-279-1

Vernier LabQuest Mini porta el poder de la premiada tecnologia LabQuest de Vernier als mestres que no necessiten la versatilitat d’un dispositiu independent. La solució perfecta per als educadors de la recollida de dades amb un ordinador Windows o Macintosh, LabQuest Mini treballa amb Logger Pro 3, Logger Lite, o Graphical Analysis per al programari de Chrome amb inigualable potència, anàlisi i suport circular.

action-lq-mini-md-btd-lp-vds-_physics-_vertical-_college-_hs-_cropped-001-286-451

Característiques principals:

 • La taxa 100 kHz de mostreig màxima li dóna el poder incomparable d’interfície Vernier LabQuest.
 • Cinc ports de sensors que permeten la flexibilitat de triar entre més de 50 sensors compatibles.

Amb Vernier LabQuest Stream, la seva interfície sense fils i un sensor USB, els estudiants tenen la llibertat i flexibilitat per recollir simultàniament dades de diversos sensors Vernier utilitzant un dispositiu mòbil, un Chromebook ™, o un ordinador. Com suggereix el seu nom, els estudiants poden transmetre dades directament a un dispositiu mòbil mitjançant la connectivitat Bluetooth en lloc de Wi-Fi. Això és especialment important per a les escoles on l’accés a la xarxa pot ser limitat o restringit. A més, LabQuest Stream inclou connectivitat USB, que li permet connectar directament a un Chromebook o un equip quan sigui necessari.

figure-lq-stream-_sensor-_ipad-_connect-001-364-79

Característiques principals:

 • Interfície de sensor multicanal compatible tant amb la recopilació de dades sense fil per a dispositius mòbils, com amb la recopilació de dades USB per als ordinadors i els Chromebooks. Es treballa al laboratori, l’aula, i l’exterior.
 • Cinc ports de sensors que permeten la flexibilitat de triar entre més de 60 sensors Vernier per donar suport a experiments de múltiples variables i a les activitats de registre de dades.
 • Aquesta interfície de l’ordinador és compatible amb ordinadors Windows i Mac mitjançant connexió USB. connexió sense fil per a ordinadors vénen amb una futura actualització de LoggerPro.
 • La connectivitat sense fils mitjançant la tecnologia Bluetooth ofereix la recol·lecció de dades en temps real amb dispositius mòbils.
 • Possibilitat de connectar directament a un Chromebook mitjançant un cable USB.
 • Bateria recarregable d’alta capacitat, amb prou espai per a múltiples experiments de laboratori en diverses classes cada dia.

go-wireless-link_home-896-315

Vizualitzeu els conceptes científics sense estar lligat als cables. Go Wireless Link de Vernier és una forma assequible d’utilitzar sensors Vernier amb tauletes i altres dispositius mòbils. Heu de connectar un dels més de 55 sensors compatibles i començar la transmissió sense fils de dades al dispositiu iOS o Android mitjançant la nostra aplicació d’anàlisi gràfica gratuïta.

La bateria recarregable ofereix comoditat “sempre a punt” Go Wireless Link càrrega en només dues hores i recollirà les dades de forma contínua durant tres dies. Vostè pot monitoritzar fàcilment l’estat de la bateria utilitzant la nostra aplicació gratuïta d’anàlisi gràfica. Si la bateria s’esgota, heu de connectar el sensor al cable de càrrega i continuï recollint, sense interrupcions o inconvenients per als estudiants o els mestres.


go-link_home-896-279

La interfície de sensor USB de Vernier Go! Link és una manera ràpida i assequible de començar amb la tecnologia de recol·lecció de dades. És una interfície d’un sol canal que connecta la majoria dels sensors Vernier al seu ordinador o al port USB de la Chromebook.


banner-bt-ard-_cropped-001-896-279

L’Arduino Interface Shield de Vernier es connecta directament a la part superior de l’Arduino i afegeix dos BTA (analògica) i dues preses de BTD (digitals). Aquest escut va ser desenvolupat per ser utilitzat amb el Sparkfun Arduino Redboard però treballarà amb el Arduino Un i altres equivalents Uno, com el Leonardo. També funciona amb el processador Intel Galileo.

El codi d’exemple es proporciona en el lloc web de Vernier, que donarà suport Auto-ID per a tots els sensors Vernier i l’ajudarà a començar amb l’escriptura dels seus propis programes de recopilació de dades. Funciona amb més de 80 sensors Vernier amb connectors BTA i BTD.

 

Cosulta també els nostres:

Sensors