Tecnologies Especials

EDOF (Extended Depth of Field)

EDOF

La profunditat de camp ampliada, també coneguda com apilament d’enfocaments, és una tècnica de processament d’imatges digitals que combina múltiples imatges preses a diferents distàncies d’enfocament per oferir una imatge resultant amb una major profunditat de camp (DOF) que qualsevol de les imatges individuals d’origen. El apilament d’enfocaments es pot utilitzar en qualsevol situació en què les imatges individuals tinguin una profunditat de camp molt reduïda “. (Font: Wikipedia)

Alguns models Dino-Lite ofereixen aquesta tècnica especial. La manera de captura de profunditat de camp ampliada (EDOF) pot prendre diverses imatges a diferents nivells d’enfocament i apilar en una imatge clara automàticament amb un sol clic del ratolí. Les imatges EDOF mantenen la qualitat d’imatge de les seves imatges originals i es poden guardar i visualitzar amb el programari DinoCapture 2.0. Tots els models AM4815xx i AM7915xx inclouen la tecnologia de profunditat de camp ampliada (EDOF).

 

PDF: Instruccions per a l’utilització de l’EDOF

 

edof compare 2edof compare

 

 

EDR (Extended Dynamic Range)

EDR

El rang dinàmic estès (EDR) és un conjunt de tècniques utilitzades en el processament d’imatges i en la fotografia per reproduir un major rang dinàmic de lluminositat del possible, utilitzant tècniques estàndards de processament d’imatges o de fotografia.

Les imatges EDR poden representar un major rang de nivells de luminància que es troben en les escenes de la vida real, des de la llum solar directa, fins a una nebulosa tènue. Sovint s’aconsegueix capturant i posteriorment combinant diferents exposicions del mateix tema (Font: Wikipedia). El EDR (rang dinàmic estès) és una eina de processament d’imatges exclusiva en alguns dels models Edge de Dino-Lite (DinoCapture 2.0 versió 1.4.8 i superior). Per a superfícies amb major variació de brillantor, l’eina de captura de l’EDR pot ser ideal per capturar una imatge més neutra de la superfície amb només uns quants clics. La manera de captura EDR pren 3 imatges a diferents nivells d’exposició (estàndard, subexpuesta i sobreexposada) i les combina automàticament en una imatge nítida, amb un sol clic del ratolí. Les imatges EDR es poden guardar i visualitzar amb el programari DinoCapture 2.0. Tots els models AM4815xx, AM7815 i AM7915xx inclouen la tecnologia EDR.

 

PDF: Instruccions per a la utilització de l’EDR

 

edr compare

 

 

AMR (Automatic Magnification Reading)

AMR

La funció AMR detecta automàticament i mostra l’augment del Dino-Lite. L’augment es visualitza en el programari del Dino-Lite i s’emmagatzema amb la imatge captada. La funció AMR simplifica el procés de mesurament i millora la precisió dels mesuraments. La funció AMR es recomana quan cal fer mesures d’alta precisió i / o calibrades (el calibratge es realitza manualment).

amr 03amr

 

FLC (Flexible LED Control)

FLC

Amb la funció de control de LED flexible (FLC) els Ledes del Dino-Lite es poden controlar i ajustar. Els Ledes en els models Dino-Lite amb la funció FLC estan dividits en 4 quadrants diferents que es poden ajustar per separat. Es pot triar entre 6 nivells d’il·luminació. La funció FLC és útil quan cal il·luminar objectes des d’un lateral o quan determinades parts de l’objecte necessiten més o menys llum.

flcflc 2

 

Filtre de polarització/ polaritzador

Polariser

Molts models Dino-Lite ofereixen un filtre de polarització integrat. Un polaritzador és un filtre òptic que polaritza la llum que passa a través d’ell i que s’usa per reduir els reflexos en objectes brillants i per millorar el contrast. El polaritzador de Dino-Lite es pot activar / desactivar o es pot ajustar per oferir una polarització completa o mitja.

És molt recomanable utilitzar un filtre polaritzador quan es treballa amb objectes brillants o reflectants com metall, plàstic, vidre, joies o dispositius electrònics, però també quan s’utilitza en dermatologia per revisions de la pell o del cuir cabellut.

pol compare polarizer compare res


 

SDK

Dino-Lite ofereix un kit de desenvolupament de programari (SDK) que permet a les empreses afegir fàcilment el control dels microscopis digitals de Dino-Lite (no és compatible amb els models bàsics Dino-Lite). El SDK de Dino-Lite proporciona als usuaris la capacitat d’integrar de forma senzilla els productes de Dino-Lite als seus propis equips i maquinària, amb la finalitat de crear una combinació única de maquinari i programari.

El SDK proporciona fitxers C ++, C # i codi visual bàsic i components OCX per a aplicacions personalitzades i funciona amb qualsevol dispositiu compatible amb Windows. Ofereix als desenvolupadors tot el control en els LED i el MicroTouch del Dino-Lite. A més, proporciona mètodes senzills per extreure colors, imatges binàries en temps real, comparació d’imatges, rotació lliure d’imatges i moltes característiques més. El SDK inclou documentació exhaustiva en forma de fitxer PDF que es troba en el paquet d’instal·lació. El SDK està disponible gratuïtament per als socis i usuaris de Dino-Lite que vulguin crear solucions de valor afegit. La utilització requerirà la signatura d’un acord de llicència. Si us plau, ompli el formulari que apareix a continuació per sol·licitar l’acord de llicència. Quan haguem rebut l’acord de llicència signat per vostè, rebrà l’enllaç per descarregar el SDK en el termini d’1 o 2 dies laborables.

 


Manuals

Manual d’usuari

 

Dino Xcope (Mac) manual (EN)

 

  Dino-Lite mobile AMK4012-D15 manual (EN, FR, DE, ES, NL)